Renate rode bril

Renate Elfrink is opgegroeid in de Achterhoek, dat bekend staat om zijn nuchterheid. Daar heeft Renate een gezonde dosis van meegekregen. In werk en privé is zij altijd benieuwd naar beweegredenen van mensen om iets te doen, óf om juist iets te laten.

Na ruim 20 jaar ervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg, eerst als sociotherapeut, later als teamleider, projectleider en coach, weet zij uit ervaring dat oud gedrag dichterbij staat dan nieuw gedrag. In het begeleiden van mensen, teams en organisaties is Renate dan ook gericht op wat wél mogelijk is. Daarin maakt zij gebruik van de verschillende kwaliteiten die aanwezig zijn in de organisatie. Renate werkt vanuit het vertrouwen dat mensen zelf de beste oplossingen en antwoorden hebben.

Via haar bureau Coachen op Kompas zijn organisatievraagstukken steeds vaker op haar pad gekomen. Dit is voor haar de reden geweest om in 2013 de Master Organisatie Coaching te gaan volgen. Om haar geest te blijven scherpen en Coachen op Kompas te laten ontwikkelen, werkt Renate nauw samen met andere coaches en organisatiedeskundigen. Dit alles maakt dat ze organisaties vanuit ervaring én vanuit kennis begrijpt. Kortom een stevige gesprekspartner op elk niveau in de organisatie.